Kruidenbuurt

De gemeente Tilburg gaat een deel van de Kruidenbuurt flink opknappen. Volg hier de voorbereidingen en laat ons weten wat jij belangrijk vindt!

Informatie en tijdlijn

1. Informeren

Juli 2020

Als je in de Bazielkruidhof, Bilzenkruidhof, Dovenetelhof, Heemsthof, Hyssopstraat, Kwendelhof, Lepelkruidhof of Wijnruitweg woont, wordt jouw straat volgend jaar opgeknapt. Daarom horen we graag van jou wat je belangrijk vindt voor de buurt en je straat! Dan zullen wij daar zoveel mogelijk rekening mee houden met voorbereidingen.

Wat vind jij belangrijk?

Je kunt het ons laten weten door de vragen hieronder te beantwoorden.

Stap 1 van 7

Wij komen naar je toe!

We vinden het heel fijn als je ons zelf komt vertellen wat je belangrijk vindt voor jouw buurt. Dat kan op woensdag 8 juli of woensdag 15 juli want dan zijn we bij jou in de buurt! Alle informatie die verzamelen gebruiken we om straks een ontwerp te maken wat past bij wat jullie willen.

Op het plaatje hieronder kun je zien waar je ons kunt vinden de komende weken.

Plaatje waar je ons vindt in de buurt
Locaties en tijden fietstocht Kruidenbuurt

Meld je aan en doe mee!

Wil je wat vaker meedenken over hoe we de Kruidenbuurt mooier kunnen maken? Meld je dan aan voor onze klankbordgroep met onderstaand formulier. Een klankbordgroep is een groep mensen uit de buurt die waarschijnlijk drie keer bij elkaar komen om te praten over het ontwerp en hoe we de mensen uit de buurt erbij gaan betrekken. Wij zullen deze klankbordgroep informatie geven en ze begeleiden. Als je meedoet zit je dus op de eerste rij en heb je meer invloed over je toekomstige wijk!

Alle informatie die we tijdens deze stap verzamelen gaan we gebruiken voor het maken van een mooi nieuw ontwerp voor de buurt.

Logo gemeente Tilburg
Logo Dolmans
logo Plein Civiel